Öka intresset för ert arrangemang? 

Det vill jag hjälpa till med! Jag vill att alla ska få uppleva det fina med sport och det är därför jag lever för sportarrangemang och vill dokumentera dessa. För mig är det viktigt att visa sportens helhet, att det inte bara handlar om att vinna och vara bäst, utan att det handlar om glädje, vackra naturupplevelser, självkänsla och stolhet oavsett ambitionsnivå. 

Jag ökar intresset och upplevelsen av ert evenemang. Ni får material att använda till era sociala medier, hemsida, och marknadsföring som lockar nya deltagare och som får tidigare att komma tillbaka. Jag levererar även material som skapar värde åt deltagarna, som till exempel lagbilder och actionporträtt de vill dela i sina sociala kanaler. 


Arbetsprocess

Förberedelser och kommunikation är a & o i min arbetsprocess. Därför börjar vi med ett möte där vi går igenom evenemanget och diskuterar vad som ska dokumenteras. 

Vi skriver ett avtal på vad som ska levereras och när det är fotodags tar jag mig till avtalad plats i god tid för att reka och göra mina förberedelser.

Leverans av materialet sker sedan på avtalad tid och på avtalat sätt


Bokningsförfrågan

Vill ni att jag förevigar ert arrangemang? Skicka en förfrågan i formuläret här intill och beskriv gärna vad det är för typ av evenemang så återkommer jag så snart jag kan. 

Tack för ni tror på mig, men det är tillsammans vi skapar värde! 
skicka
Tack för ditt meddelande, jag återkommer så snart jag kan!
​​​​​​​


Arrangemang jag samarbetat med

World Orienteering Championships
Under orienterings-VM år 2019 och 2016 var jag officiell fotograf och levererade bilder till evenemangets sociala medier samt hemsida. 

Fjällmaraton Sälen
Uppdraget var att fånga arrangemanget som helhet och leverera bilder till hemsida och sociala medier. Ett otroligt kul uppdrag som jag utfört 2021-2023. 

Sätila Trail
Officiell fotograf för det krävande trailloppet Sätila Trail. Leveransen skulle vara anpassat till tryckt material, sociala medier och hemsida. 

Göteborgsvarvet
Deltagarfotograf med uppdraget att dokumentera löpare i start- och målfållan. 

Stockholm & Göteborgs brantaste
Fotograferade både inför och under loppet. Materialet jag tog fram inför användes för att öka intresset för det då nystartade loppet. 
Utvalda favoriter